(Android/iOS) Anatomist - Anatomy Quiz Game goljufije za neskončen denar
Mar 16, 2022 0:44:38 GMT -5
Post by ewextevalteens on Mar 16, 2022 0:44:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Anatomist - Anatomy Quiz Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Anatomist - Anatomy Quiz Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije za neskončen denar ▞▞▞
▞▞▞ Anatomist - Anatomy Quiz Game 2022 version ▞▞▞
Čudovita in uporabna aplikacija! To uporabljam tudi za študij za svoj register! Bolj epsko bo, če bi bil v postopku popravka čas, da ste se zmotili, da ga pregledate nekoliko dlje. Drugače pa super aplikacija!
Zabavno se je enostavno naučiti
Slice Shapes Головоломки mnim
Pomagaj, tole potrebujem za pregled
Anatomist - Anatomy Quiz Game 医療 iudq
zakaj pri meni ne deluje.
Briljanten način za študij anatomije 👍🏾
Naj bo brezplačno! Zato bi ga mnogi uporabili za učenje!
To so samo oglasi. Na splošno je super aplikacija
Ne deluje, ko ga poskušam odpreti, zaslon postane bel in ima rahel logotip
Super hvala! Odlična aplikacija in uporabniški vmesnik ter zelo uporabna za moj biološki tečaj 👍. Čeprav se ne morem prijaviti v Facebook, ne da bi me po vsakem krogu odjavil
Ni uporabno aap.
Anatomija je eden od tistih predmetov, ki jih morate res ponavljajoče izključiti. Anatomist vam pomaga ostati motiviran tako, da vam ponudi ponavljanje in malo prijateljske konkurence. Obstaja na TONE slik za vadbo, in tam je celo nekaj patologije! Všeč mi je, da obstaja aplikacija, ki mi omogoča, da merim svojo sposobnost priklica in je pravzaprav zabavna!
preveč oglasov
Neverjetna študijska pomoč za študentski razred A&P
igral sem enkrat in drugič sem ga poskusil odpreti. piše, da ta aplikacija ne deluje. ampak enkrat sem jo igral, je bilo super. ♡
To je zelo uporabna aplikacija za študente radiologije
Za dostop do kvizov višje težavnosti je treba plačati. Na voljo je samo enostavna možnost. Kaj za vraga? Zakaj sploh ponujati brezplačno različico?
Kolegi s fakultete, prenesite tole. Je odlično. Prekinil sem svoj kviz in takoj prišel k oceni.
Po prenosu se mi ne odpre. Ne morem ga uporabiti. Ne vem zakaj. Posodobitev: zdaj deluje dobro. Ne bi mogel biti bolj zadovoljen! Čudovita aplikacija.
To aplikacijo dobim prvič. Res mi je pomagalo spoznati več delov telesa
Odlično za fiziološke module v biomedicinski znanosti
To aplikacijo uporabljam že nekaj časa in zagotovo opažam veliko izboljšanje. To je odličen dodatek k šolskim sejam v sobi za seciranje. Pravkar sem začel uporabljati tudi bonusne oddelke in so res dobri! To sem že priporočil vsem svojim sošolcem.
Odlična aplikacija za medicinske sestre, ki ohranjajo spretnosti!
všeč mi je. tudi z dodatki. določene po stopnjah težav. kombinacija osnovnega in naprednega besedila namesto ravnega besedila, vključene so mešane funkcionalne in klinične posledice.
Dober kviz, dobre slike!
dobro
Čudovito
Vau! To samo dokazuje, da je bilo v človeški anatomiji več stvari, kot sem se zavedal. Vsak dan se učim novih stvari iz te aplikacije in sproti posodabljam svoje znanje anatomije. Izjemen vir za ljudi, ki študirajo medicinsko znanost/človeško telo, kot sem jaz.
Moral sem prenesti datoteko APK, da sem dobil različico z vključeno datoteko OBB. V tem smislu je bilo nekoliko neprijetno, vendar ima nekaj dobrih kvizov.
Uživajte v igranju
Kviz je v francoščini. Kako spremenim jezik
Ni produktivno, preveč oglasov
WAAAAAY preveč oglasov. Razumem, da je to brezplačno, vendar oglas med 5 vprašanji in vsakim, ko kliknete kar koli za navigacijo po aplikaciji. Ja, kratki so, vendar sem igral 10 minut in mislim, da je bilo od tega vsaj 5 minut oglasov. Bolj bi bil nagnjen k plačilu, če bi lahko dobil legitimno izkušnjo o tem, kakšna je aplikacija, a trenutno preveč frustrirajoča.
Ljubi ga
Odlično za preučevanje anatomije in preverjanje samega sebe, vendar so oglasi nadležni, vsakih 3-5 vprašanj se prikaže oglas
Tako ... veliko ... oglasov Obstaja oglas vsako drugo vprašanje. To je dražeče, ne morete dolgo študirati ali se osredotočiti na to, kar sami preizkušate, ker oglas ... oglas ... oglas ... oglas ... oglas ... oglas ... itd.
Popolna izbira doslej!
vau
V redu
Pomaga pri pouku anatomije
Osupljiva aplikacija za vadbo za anatomijo.