Post by ewextevalteens on Mar 16, 2022 0:11:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Katakana Memory Hint [English] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Katakana Memory Hint [English] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy pro mnoho vytrvalosti ▞▞▞
▞▞▞ Katakana Memory Hint [English] 2022 version ▞▞▞
velmi informativní. moc mi to pomáhá
Skvělá aplikace! Velká pomoc při studiu katakany.
Je to velká pomoc pro můj mozek. Většinou tuto aplikaci používám pro její kvízovou sekci, protože jsem se naučil Katakana přes Youtube a nespoléhám se tolik na mnemotechnickou pomůcku, ale je to pro mě tak velká pomoc. Ale teď jsem se rozhodl to odstranit, protože už to pro mě není k ničemu, protože už znám všechny Katakana. A malá RADA: PŘIDEJTE SI K TELEFONU JAPONSKOU KLÁVESNICI. (Nepoužívám qwerty one, protože se chci naučit, jak ho používat jako Japonci, ale pokud ho používáte, je to vaše volba) VYZKOUŠEJTE TAKÉ JEJICH APLIKACE KANJI.
velmi špatné a dvojité rady! velmi matoucí. ani náhodou!
Jednoduché se naučit
Chci jft základní modelové otázky, prosím.
2 hodiny a projdeš.
Méně shonu k zapamatování katakany
Zapamatoval si to za 2-3 hodiny nepřetržitě. Opravdu užitečné!!
Katakana Memory Hint [English] Təhsil ams
pěkné rozhraní
Skvělý koncept, špatné provedení. Mnemotechniku je třeba zlepšit, měla by dávat smysl jak v japonštině, tak v anglické výslovnosti. např. zmrzlina v angličtině nezačíná na あ. Šavle se vyslovuje せい ne さ.
To je skvělé!!
Katakana Memory Hint [English] Ta’lim qwia
Úžasné .
Úžasné
Dobrá aplikace pro katakanu Můžete se naučit rychleji dělat kvízy
Zdaleka nejlepší aplikace pro učení Katakana. Odkládal jsem měsíce a měsíce, abych se to konečně naučil, a díky této aplikaci to bylo jednodušší, než se očekávalo. Během několika hodin jsem si vzpomněl na všechny katakany. Určitě se s ním budu i nadále učit a doporučovat ostatním.
Tato aplikace mi velmi pomohla v raných fázích učení katakany. Dík!
Vynikající
Mám problémy se soustředěním a tohle mě naučil celou první katakanu za pár minut! Rozhodně to neodinstaluji z mého telefonu ^_^ teď jen jít najít ten pro hiragana!
Tato aplikace mi opravdu pomohla rychle se naučit katakanu. je to opravdu dobrá aplikace. Jsem rád, že tuto aplikaci používám. Prosím ignorujte špatné recenze, protože všechny jsou falešné.👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
E Hodnotím pět, ale chtěl jsem být první, kdo ohodnotí dvě EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Krásně navržený
すごい
Kéž by tam bylo více jazykových možností
To je nejlepší pro zapamatování Katakany. Používám hodně aplikací hiragana katakana a tato je nejlepší. Musel jsem sem přijít na recenzi, protože aplikace je velmi příjemná na pohled, pěkné barvy a design. Ale také mi to pomohlo skoky a hranice ve studiu katakany. Má možnosti, jak chcete být kvízováni, a možnost nebýt zkoušet vůbec a pouze se podívat na paměťové karty, které lze přehrát tak, aby byly mírně animovány, aby se obraz vybledl a odhalil Katakana. Velmi doporučuji toto.
snadné se naučit japonsky. dík.
Učiní učení katakany zábavou!
jeho gr8 m8 i r8 8/8 str8
Hrozné... イ jako ucho a カ jako pohár, vážně?
Udělejte to prosím tak, aby vám během kvízu neřekl, co je to mnemotechnická pomůcka po výběru správné odpovědi. Kvíz > jakákoli možnost > vyberte správnou odpověď pro ki, pak se dozvíte, jak si zapamatovat ki, což vše dramaticky zpomalí... Udělejte to prosím, abychom to mohli změnit. Chci vybrat ki a poté přejít k další otázce.
nejlepší a nejrychlejší způsob, jak se naučit katakanu
lze velmi snadno rozpoznat kosmickým
Snadné použití, zábavné učení a rady jsou prostě úžasné!
Můj Sensei nám doporučil, abychom si stáhli tuto aplikaci, takže i když nemáme hodiny v Nihongo, stále nezapomínáme na japonský systém psaní.
Dobrá metoda pomocí mnemotechnických pomůcek
Nelíbí se mi to, příliš jednoduché. Nic didaktického.
Taková roztomilá aplikace, která je efektivní při výuce katakany!
Je to opravdu velmi užitečné. Hope to pochopí co nejdříve
Brain Games - improve your brain power განათლება mdss
Dříve jsem bojoval se všemi symboly. Právě teď si to zapamatuji tak rychle, že tomu stěží můžu uvěřit. Jde to přímo do mého podvědomí. Přesně to, co jsem potřeboval! A také tak snadné a jednoduché! Dík!!
Skvělý
Katakana Memory Hint [English] Pendidikan wcu
Užitečné pro studium nebo rychlý kontrolní kvíz.